Producenci
Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.interdetailing.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem InterDetailing.pl poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest 

InterDetailing z siedzibą w Warszawie na ul. Kłobucka 8B/205 02-699

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a)    poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b)    poprzez gromadzenie plików “cookies” 

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis InterDetiling.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - Kontakt i dane firmy.

 

 

Bestsellery
Ircha PVA micro Max 44 x 50 cm bezsmugowa
Ircha PVA micro Max 44 x 50 cm bezsmugowa
24,90 zł 20,24 zł
szt.
Cartec Anti Insect 5L- koncentrat
Cartec Anti Insect 5L- koncentrat
108,50 zł 88,21 zł
szt.
Tuga Chemie Alu-Teufel Spezial Gel 1L
Tuga Chemie Alu-Teufel Spezial Gel 1L
39,90 zł 32,44 zł
szt.
Menzerna 3 in 1 One Step Polish 250 ml
Menzerna 3 in 1 One Step Polish 250 ml
51,90 zł 42,20 zł
szt.
Mothers Mag & Aluminum Polish 141g
Mothers Mag & Aluminum Polish 141g
43,90 zł 35,69 zł
szt.
Car Care Accessories- Atomizer Canyon Blue White
Car Care Accessories- Atomizer Canyon Blue White
6,90 zł 5,61 zł
szt.
Epoca- wytrzymała butelka 1L z miarką
Epoca- wytrzymała butelka 1L z miarką
6,90 zł 5,61 zł
szt.
Cartec butelka na środki chemiczne 0,5 L
Cartec butelka na środki chemiczne 0,5 L
7,40 zł 6,02 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl